رویال آیسینگ محبوب ترین و معروف ترین کاور برای تزئین بیسکویت ها می باشد. برای درست کردن آن از سفیده تخم مرغ و پودر قند و برای رقیق کردن آن از آب استفاده می شود. به جای سفیده تخم مرغ خام، که ممکن است مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد کند، می توان از پودر مرنگ استفاده کرد. پودر مرنگ از سفیده تخم مرغ خشک شده به همراه تثبیت کننده تشکیل شده است.
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
پودر قند (شوگر آیسینگ) | ۱۵۰ گرم |
پودر تارتار | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آب لیمو | ۱/۴ ۱/۲ قاشق چایخوری |
اسانس وانیل | ۳ یا ۴ قطره |
سفیده تخم مرغ و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا کمی پف کند و بعد کمی اسانس وانیل و پودر قند ( مخصوص رویال آیسینگ که بسیار لطیف و به نرمی شیر خشک می باشد) را به تدریج اضافه میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. آیسینگ ما آماده است !
میزان خاک قند تقریبی می باشد و با توجه به بزرگی و کوچکی تخم مرغ این میزان تغییر می کند. بعضی از پودر وانیل ها ممکن است باعث تغییر رنگ آیسینگ شوند. پس بهتر است فقط از اسانس استفاده کنید. تارتار برای سفیدتر کردن رنگ آیسینگ استفاده می شود و بدون آن هم می توانید رویال آیسینگ درست کنید. آیسینگ در مجاورت هوا خشک می شود بنابراین با استفاده از رنگ های خوراکی، آیسینگ را به رنگ های مختلف درآورده و درون قیف های پلاستیکی می ریزیم و انتهای آن را می پیچانیم تا هوا وارد نشود. آیسینگ ها بعد از ۳ تا ۴ ساعت کاملا خشک می شوند. مهمترین عامل برای موفقیت در کار با آیسینگ، میزان غلظت رویال آیسینگ است. غلظت های متفاوت رویال آیسینگ کاربردهای مختلفی دارند. رویال آیسینگ با آب رقیق می شود و با خاک قند غلیظ!
این نوع آیسینگ همانی است که از ابتدا می سازیم و به اندازه ای سفت است که پس از خارج کردن همزن سفت و قله مانند می ایستد. از این آیسینگ برای ساخت گلهای قندی برخی تزیینات خاص روی بیسکوییت ها استفاده می شود.
این نوع آیسینگ برای دورگیری بیسکوییت ها، نوشتن و ایجاد جزییات دیگر روی بیسکوییت ها استفاده میشود. غلظت این نوع رویال آیسینگ مشابه خمیردندان است و برای ساخت آن مقداری از آیسینگ پایه را داخل کاسه می ریزیم و روی آن یکی دو بار آب اسپری میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم. با این غلظت باید بتوانید خطوطی را رسم کنید که کاملا صاف، بدون شکستگی و ترک خوردگی باشد.
برای ساختن این آیسینگ مقداری آیسینگ پایه را درون کاسه ای ریخته به اندازه ای آب روی آن اسپری میکنیم که روان شود و غلظتی شبیه به شامپو پیدا کند. اسپری کردن بیش از حد آب باعث می شود بعداز خشک شدن، سطح آیسینگ برروی بیسکوییت شما نازک شود و این جالب نیست!
جهت سفارش انواع کوکی و شرکت در دوره های تخصصی آموزش پخت و دکور کوکی و عضویت در پیج های اینستاگرام، هر یک از موارد پایین را کلیک نمایید