مشاوره برتر - آیسینگ

کوکی با تزیین رویال آیسینگ

رویال آیسینگ محبوب ترین و معروف ترین کاور برای تزئین بیسکویت ها می باشد. برای درست کردن آن از سفیده تخم مرغ و پودر قند و برای رقیق کردن آن از آب استفاده می شود. به جای سفیده تخم مرغ خام، که ممکن است مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد کند، می توان از پودر مرنگ استفاده کرد. پودر مرنگ از سفیده تخم مرغ خشک شده به همراه تثبیت کننده تشکیل شده است.

تاریخچه رویال آیسینگ
خاندان سلطنتی بریتانیا و فرانسه بسیار در رشد، تنوع و گسترش محصولات قنادی نقش داشتند. چیدن میزهای دسر متنوع و پر زرق و برق برای آنها خیلی اهمیت داشت و در پی درخواست های آنها، شف ها مجبور به خلق رسپی های جدید می شدند. آیسینگ نیز به خاطر کیک عروسی ملکه ویکتوریای انگلستان ابداع شد. ملکه برای مراسم ازدواجش کیک عروسی بسیار بزرگ و کار شده ای سفارش داده بود. در آن زمان، کیک های عروسی خاندان سلطنتی با میوه های خشک خیسانده شده در برندی پخته می شد. تعداد طبقات و مدل کیکی که ملکه سفارش داده بود، ایجاب می کرد که سرآشپز ها خییلی زودتر از مراسم، شروع به آماده سازی کیک کنند. شف فرانسوی ملکه به دنبال راه حلی برای خراب نشدن میوه های داخل کیک بود و با علم به اینکه پودر قند در محیط ماندگاری زیادی دارد و کاور کردن با آیسینگ اجازه نفوذ هوا به داخل کیک و خراب شدن آن را نمی دهد، این رسپی را طراحی کرد. چون اولین بار خاندان سلطنتی برای کیک عروسی از این آیسینگ استفاده کردند به رویال آیسینگ معروف شده است. رویال آیسینگ را با توجه به ظرافت طرح و نوع تزئین، با غلظت های مختلف درست می کنند. ایجاد غلظت های مختلف کار راحتی است ولی تشخیص اینکه آیسینگ چقدر باید غلیظ و رقیق شود فقط و فقط با تمرین بدست می آید.

مواد لازم برای آیسینگ

سفیده تخم مرغ یک عدد
پودر قند (شوگر آیسینگ) ۱۵۰ گرم
پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱/۴ ۱/۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۳ یا ۴ قطره

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا کمی پف کند و بعد کمی اسانس وانیل و پودر قند ( مخصوص رویال آیسینگ که بسیار لطیف و به نرمی شیر خشک می باشد) را به تدریج اضافه میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. آیسینگ ما آماده است !

نکات مهم

میزان خاک قند تقریبی می باشد و با توجه به بزرگی و کوچکی تخم مرغ این میزان تغییر می کند. بعضی از پودر وانیل ها ممکن است باعث تغییر رنگ آیسینگ شوند. پس بهتر است فقط از اسانس استفاده کنید. تارتار برای سفیدتر کردن رنگ آیسینگ استفاده می شود و بدون آن هم می توانید رویال آیسینگ درست کنید. آیسینگ در مجاورت هوا خشک می شود بنابراین با استفاده از رنگ های خوراکی، آیسینگ را به رنگ های مختلف درآورده و درون قیف های پلاستیکی می ریزیم و انتهای آن را می پیچانیم تا هوا وارد نشود. آیسینگ ها بعد از ۳ تا ۴ ساعت کاملا خشک می شوند. مهمترین عامل برای موفقیت در کار با آیسینگ، میزان غلظت رویال آیسینگ است. غلظت های متفاوت رویال آیسینگ کاربردهای مختلفی دارند. رویال آیسینگ با آب رقیق می شود و با خاک قند غلیظ!

انواع رویال آیسینگ بر اساس غلظت
  • رویال آیسینگ سفت(stiffing)
  • رویال آیسینگ دورگیری(pipping)
  • رویال آیسینگ روان و پرکننده(flooding)
رویال آیسینگ سفت(آیسینگ پایه)

این نوع آیسینگ همانی است که از ابتدا می سازیم و به اندازه ای سفت است که پس از خارج کردن همزن سفت و قله مانند می ایستد. از این آیسینگ برای ساخت گلهای قندی برخی تزیینات خاص روی بیسکوییت ها استفاده می شود.

رویال آیسینگ دورگیری

این نوع آیسینگ برای دورگیری بیسکوییت ها، نوشتن و ایجاد جزییات دیگر روی بیسکوییت ها استفاده میشود. غلظت این نوع رویال آیسینگ مشابه خمیردندان است و برای ساخت آن مقداری از آیسینگ پایه را داخل کاسه می ریزیم و روی آن یکی دو بار آب اسپری میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم. با این غلظت باید بتوانید خطوطی را رسم کنید که کاملا صاف، بدون شکستگی و ترک خوردگی باشد.

رویال آیسینگ روان و پرکننده

برای ساختن این آیسینگ مقداری آیسینگ پایه را درون کاسه ای ریخته به اندازه ای آب روی آن اسپری میکنیم که روان شود و غلظتی شبیه به شامپو پیدا کند. اسپری کردن بیش از حد آب باعث می شود بعداز خشک شدن، سطح آیسینگ برروی بیسکوییت شما نازک شود و این جالب نیست!

جهت سفارش انواع کوکی و شرکت در دوره های تخصصی آموزش پخت و دکور کوکی و عضویت در پیج های اینستاگرام، هر یک از موارد پایین را کلیک نمایید

Cookie College
Vanilla
نمونه کار های Cookie College